Termeni si conditii

 

  1. TERMENI SI CONDITII

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia comerciala dintre www.breadandspices.ro si client, cu privire la vanzarea online de catre www.breadandspices.ro clientului a produselor mentionate pe acest site. Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii.

  1. CONDITII DE PROCESARE SI LIVRARE A COMENZII
  2. Modalitati de estimare a numarului minim de ore necesare www.breadandspices.ro livrarii comenzilor plasate si confirmate telefonic de catre un reprezentant al www.breadandspices.ro:
  3. Timpi minimi de productie:

– 90 minute – in cazul in care comanda contine maxim 10 produse, exceptand torturile

– 24 de ore – pentru comenzi speciale care necesita timp mai mare de realizare (prajituri speciale, torturi personalizate, comenzi de peste 10 produse etc);

Pentru comenzile speciale (torturi de dimensiuni foarte mari, torturi personalizate, 3D) timpul de preparare si livrare poate depasi 24 de ore de la confirmarea si acceptarea comenzii.

In cazul in care nu se respecta termenele minime de realizare a produselor (informatii care se regasesc in descrierea fiecarui produs), www.breadandspices.ro poate percepe tarife suplimentare.

  1. Modalitatile de calcul al tarifelor de transport, in functie de valorile comenzilor si de intervalele orare de livrare. Conditii

Capacitatile de transport frigorific ale Bread & Spices sunt limitate, asa incat ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.

Comenzile se planifica pentru livrare, in ordinea inregistrarii lor, dupa algoritmul primul venit-primul servit.

Chiar daca ati finalizat comanda online, aceasta nu se considera acceptata decat in urma confirmarii telefonice efectuate de catre operatorul nostru.

In cazul in care ati selectat livrarea, indiferent daca aceasta beneficiaza de transport gratuit sau nu, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va incerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Daca sunteti de acord cu reprogramarea, veti stabili impreuna intervalul cel mai apropiat in care exista disponibilitate. Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea la o alta ora, comanda va fi anulata, iar daca ati efectuat deja plata, banii va vor fi returnati integral in cont, in termen de 3 zile.

  1. In preluarea, procesarea si livrarea comenzilor se vor tine cont de urmatoarele:
  2. Cantitatile, descrierile, imaginile si alte informatii prezentate pe www.breadandspices.ro au calitate informativa si orientativa pentru client, acestea nu reprezinta obligatia www.breadandspices.ro, nu-i pot fi imputate ca atare si nu poate fi trasa la raspundere in baza acestora;
  3. In cazul zilelor (perioadelor) cu un numar foarte mare de comenzi precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, www.breadandspices.ro, isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile www.breadandspices.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere;
  4. Produsele www.breadandspices.ro sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.