Asistenta

IN CAT TIMP IMI AJUNGE COMANDA?

Nu suntem fast food, dar nici nu ne miscam incet. Dupa ce plasezi comanda, iti dam imediat un email in care te informam cat va dura pregatirea prodselor. In functie de complexitatea comenzii tale, putem sa fim gata in 20 de minute sau in 90 de minute. Pentru comenzile business si cele pentru evenimente, ne rezervam 24 de ore sa iti pregatim comanda pentru livare.

CARE ESTE COMANDA MINIMA?

Pentru livrarile personale, comanda minima este de 100 de lei.

POT SA COMAND SI PENTRU TAKE-AWAY?

Atunci cand stabilesti ultimele detalii ale comenzii tale, poti bifa optiunea de a veni in salon sa ridici produsele. Ele te vor astepta de fiecare data proaspete.

CUM AFLU MENIUL ZILEI?

Postam zilnic meniul pentru masa de pranz pe pagina noastra de Facebook.

POT SA COMAND DIN AFARA BUCURESTIULUI?

Livram comenzi de catering in localitatile din imediata vecinatate a Bucurestiului. Pentru comenzi personale, livram numai in Bucuresti.

 

IATA O LISTA A INGREDIENTELOR PE CARE LE FOLOSIM CARE POT FI CONSIDERATE ALERGENI.

 •       oua si produse derivate acestuia
 •       laptele si produse derivate acestuia
 •       pestele si produse derivate acestuia inclusiv lactoza
 •       crevetii si produse derivate acestuia
 •       arahide
 •       nuci (migdale, alune, caju, fistic)
 •       seminte de susan si produse derivate acestuia
 •       gluten (grau, secara, orz, ovaz sau hibride)
 •       drojdie
 •       soia si produse derivate
 •       telina, ceapa, morcov, mustar, ardei iute
 •       lupin
 •       seminte de floarea soarelui, hrisca,seminte de mac
 •       banana, pepene galben, porumb
 •       dioxid de sufl si sulfiti (la o concentratie de mai mult de 10ppm)

TERMENI SI CONDITII

 1. TERMENI SI CONDITII

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia comerciala dintre www.breadandspices.ro si client, cu privire la vanzarea online de catre www.breadandspices.ro clientului a produselor mentionate pe acest site. Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii.

 1. CONDITII DE PROCESARE SI LIVRARE A COMENZII
 2. Modalitati de estimare a numarului minim de ore necesare www.breadandspices.ro livrarii comenzilor plasate si confirmate telefonic de catre un reprezentant al www.breadandspices.ro:
 3. Timpi minimi de productie:

– 90 minute – in cazul in care comanda contine maxim 10 produse, exceptand torturile

– 24 de ore – pentru comenzi speciale care necesita timp mai mare de realizare (prajituri speciale, torturi personalizate, comenzi de peste 10 produse etc);

Pentru comenzile speciale (torturi de dimensiuni foarte mari, torturi personalizate, 3D) timpul de preparare si livrare poate depasi 24 de ore de la confirmarea si acceptarea comenzii.

In cazul in care nu se respecta termenele minime de realizare a produselor (informatii care se regasesc in descrierea fiecarui produs), www.breadandspices.ro poate percepe tarife suplimentare.

 1. Modalitatile de calcul al tarifelor de transport, in functie de valorile comenzilor si de intervalele orare de livrare. Conditii

Capacitatile de transport frigorific ale Bread & Spices sunt limitate, asa incat ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.

Comenzile se planifica pentru livrare, in ordinea inregistrarii lor, dupa algoritmul primul venit-primul servit.

Chiar daca ati finalizat comanda online, aceasta nu se considera acceptata decat in urma confirmarii telefonice efectuate de catre operatorul nostru.

In cazul in care ati selectat livrarea, indiferent daca aceasta beneficiaza de transport gratuit sau nu, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va incerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Daca sunteti de acord cu reprogramarea, veti stabili impreuna intervalul cel mai apropiat in care exista disponibilitate. Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea la o alta ora, comanda va fi anulata, iar daca ati efectuat deja plata, banii va vor fi returnati integral in cont, in termen de 3 zile.

 1. In preluarea, procesarea si livrarea comenzilor se vor tine cont de urmatoarele:
 2. Cantitatile, descrierile, imaginile si alte informatii prezentate pe www.breadandspices.ro au calitate informativa si orientativa pentru client, acestea nu reprezinta obligatia www.breadandspices.ro, nu-i pot fi imputate ca atare si nu poate fi trasa la raspundere in baza acestora;
 3. In cazul zilelor (perioadelor) cu un numar foarte mare de comenzi precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, www.breadandspices.ro, isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile www.breadandspices.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere;
 4. Produsele www.breadandspices.ro sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 • Pentru utilizarea facilitatilor www.breadandspices.ro, poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi: numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, sau informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.
 • www.breadandspices.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor sai. Niciun fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia a celor parteneri www.breadandspices.ro care asigura buna functionare a acestui site.
 • Informatiile colectate sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. www.breadandspices.ro nu ofera informatiile unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil.Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic pe site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.
 • In afara exceptiilor expuse mai sus, www.breadandspices.ro nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. www.breadandspices.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru, sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interesele www.breadandspices.ro.